Vad är det med krogarna i Stockholm egentligen?

Kom igen nu, om vi ska vara helt ärliga. Visst har Stockholm det absolut bästa kroglivet om man jämför med någon annan stad i Sverige, men vad är det egentligen med alla vakter? Varför är alla så sjukt bittra hela tiden? Det spelar ingen roll vart man går, som kille kommer man alltid ha svårt att komma in någonstans om man inte känner vakterna, ägaren till klubben eller om man inte skrivit upp sig på listan för en sådär 2 veckor tidigare. Känns som att Stockholm är en stad där kroglivet borde regera och därför borde det också vara betydligt enklare och mer lättillgängligt.

Tjejer aldrig något problem

Det är tydligt att det är fler killar ute på krogen än vad det är tjejer och därför kommer tjejer också ha mycket lättare att komma in. Det sägs att det ska vara fler tjejer än killar på en krog, men varför det är så vet jag inte riktigt. Den uppfattning som jag har fått är att killar är mer benägna till att slösa pengar än vad tjejer är. I min umgängeskrets vill tjejerna inte ens betala inträde för att komma in någonstans och tar inte mer än en drink för att det ”kostar för mycket”.

Jag tycker alltså att man borde satsa mer på snubbarna om det är så att man vill att det ska vara ekonomiskt lönsamt för krogen. Vill man däremot bli populär och känd för att alltid ha snygga brudar på plats är det såklart en annan femma. Få snubbar skulle dra till en krog eller klubb som hade blivit känd för att bara ha snubbar (om man inte är lagd åt det hållet naturligtvis), så det är väl en fin balansgång som man som klubbägare måste ha. Det måste finnas tjejer på plats för att snubbar ska vilja komma och det måste finnas snubbar på plats för att klubben ska bli lönsam, eller?