Softa i soffan

Today I don’t feel like doing anything…

Ja, typ så är det, men ändå måste jag resa mig upp från sängen och duscha, käka frukost och sätta på mig kläder. Det är helt enkelt så en vuxen person ska bete sig, haha. Frågan är bara om det ens finns någon anledning för mig att kliva upp idag. Det är söndag, det regnar ute och det kommer att fortsätta regna hela dagen. Mamma och pappa var här på besök för några dagar sen och lämnade då över en veckas mat i frysen till mig (SCHYSST!) och alla kompisarna har annat för sig. Så varför ska jag gå upp? Varför ska jag duscha? Jag trivs hur bra som helst med min morgonandedräkt och taskiga kroppslukt just nu.

Okej, nu var jag kanske lite för detaljerad i min beskrivning av mitt tillstånd just nu. Sorry. Men helt ärligt. Idag har jag planerat att faktiskt inte göra någonting alls. Jag ska ligga i sängen, kanske gamea lite på mitt Playstation, käka upp ett flertal av de matlådor som mamma kom med och sen psykiskt förbereda mig inför den jobbvecka som komma skall.

Dagens fundering

Trots att jag inte tänker göra något idag så har jag ändå lyckats komma på något att grubbla över och det är herrmodet som cirkulerar just nu. Hur kommer det sig att alla ska se ut som sjökaptener med pressveck på de alldeles för korta byxorna? Visst, jag ska inte ljuga. Vissa snubbar passar skitbra i denna typ av outfit, men jag skulle känna mig så sjukt stel om jag skulle gå runt med polo och kavaj under en het sommardag… eller trenchcoat. Vi får inte glömma trenchcoaten som nu verkar synas till på var och varannan kille, åtminstone om man tittar på hur folk klär sig på krogen nuförtiden. Vad hände med jeans och en t-shirt?