Om bloggen

Mitt namn är Magnus och på baramagnus.se kommer du att få följa med mig i min vardag för att läsa om vad jag har för mig, men även om de olika funderingar och frågor som jag kan tänkas ha. Bloggen startade jag av flera orsaker. Jag använder den både för att skriva av mig, men även för att jämföra olika produkter eller ta upp frågor som jag, precis som du, kan gå och grubbla på. Bloggen riktar sig kanske främst till människor runt 20-25 års ålder, men här välkomnas alla till underhållande läsning om allt från kärringkalas till OLW-chips.

Vem är jag?

Vem är då jag? Som tidigare nämnt är mitt namn Magnus och jag är en ung vuxen som är bosatt i Sveriges huvudstad, alltså Stockholm. På fritiden hänger jag med vänner och gör för stunden allt i min makt för att hitta en tjej som vill in i ett seriöst förhållande. Låter det knäppt? Ja, antagligen, men jag är å andra sidan inte ute efter att ljuga.

Förutom jakten på den rätta och häng med grabbarna så sysselsätter jag mig med tv-spel och stora som små livsfunderingar. Under dagarna ser jag till att försöka jobba ihop så mycket som möjligt så att jag inom en snar framtid kan ta det där körkortet som alla tjatar om. I denna blogg kommer du att få läsa om min väg till körkortet, eller åtminstone min förberedelse inför det, och mycket annat smått och gott som du själv kanske kan känna igen dig i.