Ett förhållande är ju helt omöjligt!

Jag har fått lära mig att dejting inte är några direkta problem om man är en ung snubbe i storstaden. Det finns tjejer precis överallt och alla verkar mer än förtjusta i att träffas några gånger, bli uppvaktade, få lite uppmärksamhet och bli bjudna på dejter, men ett förhållande, det är en helt annan sak. Ett förhållande är ju näst intill helt omöjligt.

Jag och grabbarna har haft den här konversationen säkert tusen gånger om. Alla känner precis samma sak. Det är hur lätt som helst att få någon att vilja träffa en åtminstone en gång, men det verkar inte gå att få tjejerna tillräckligt intresserade för att träffas igen. Allt började med att vi använde oss av boken ”Spelets regler” av Neil Strauss och allt blev till en tävling. Boken går ut på att man ska följa vissa steg för att få en dejt inom 30 dagar. Jag garanterar er till 100 % att boken fungerar, även om vissa av tipsen och uppgifterna kändes så sjukt löjliga att utföra.

Söker ny dejtingbok

Även om jag fortfarande är ung och ska, enligt många, ”leva livet” så känns det ändå som att jag skulle vilja hitta någon för ett mer seriöst förhållande. Åtminstone för ett tag framöver i alla fall. De långa vintrarna som vi får dras med här i Sverige gör ju att man vill ha ett förhållande 80 % av året i alla fall, men tyvärr verkar det inte som att det kommer hända inom en snar framtid.

Är det någon därute som vet någon annan dejtingbok som faktiskt handlar om att skaffa sig ett förhållande och inte bara en tillfällig dejt för natten? Det behöver verkligen inte leda till något bröllop direkt och inte gärna flera barn heller. Bara att man kan komma över den där tröskeln av att gå från dejtande till förhållande liksom.